قوانین استفاده از وب سایت

در حفظ و نگهداری از نام کاربری و کلمه عبور خود دقت فرمایید .
لینک یا آدرس وب سایت های معرفی شده، صرفاً جهت اطلاع رسانی  می باشند و مدرسه مسئولیتی در قبال محتوای لینک ها یا تغییرات احتمالی بعدی آنها به عهده نخواهد داشت .
هر شخص مجاز به استفاده از نام کاربری خود در وب سایت می باشد و فعالیت با نام کاربری دیگران و یا فعالیت با بیش از یک نام کاربری، منجر به غیر فعال شدن یا حذف نام کاربری های فوق می گردد .
توجه داشته باشید مطالب ارسالی توسط کاربران در وب سایت به صورت ویرایش شده و تحت نظارت مسئول مربوطه انجام شود. (متصدی سایت - معلم راهنما – معلم)
در صورتی که مطالب ارسالی با قوانین مدرسه مغایرت داشته باشد، در بار اول به شخص خاطی تذکر داده شده و دسترسی وی به طور موقت قطع می گردد. در صورت تکرار تخلف، دسترسی او به طور دائم قطع می گردد .
بهره برداری و استفاده از اطلاعات وب سایت با ذکر نام منبع و برای مقاصدی مطابق با قوانین اعلام شده، مجاز می باشد .