معما و چیستان

( * به اطلاع کابران محترم می رساند ، مطالب موجود در این صفحه توسط دانش آموز پایه هفتم « محمد رحیم سنقر زاده و امین رضا حلاجی  » مدیریت می گردد . )

*به دانش اموزانی که جواب درست معما هارو درست بگن جوایز نفیسی برایشان داریم*

معما

حلاجی : 1. بعضی از ماهها 30 روز دارند بعضی 31 روز چند ماه 29 روز دارد؟

نتیجه تصویری برای عکس تفکر

حلاجی : 2. عدد 30 را به نیم تقسیم کنید و عدد 10 را به حاصل آن اضافه کنید چه عددی به دست می اید؟

نتیجه تصویری برای عکس تفکر

حلاجی : 3. فردی خانه ای ساخته که هر چهار دیوار آن به سمت جنوب پنجره دارد خرسی بزرگ به این خانه نزدیک میشود این خرس چه رنگی است؟

نتیجه تصویری برای عکس تفکر

حلاجی: 4. اگر اتوبوسی را با 43 مسافر از مشهد به سمت تهران برانید و در نیشابور 5 مسافر را پیاده کنید و 7 مسافر جدید را سوار کنید و در دامغان 8 مسافر پیاده و 4 نفر را سوار کنید و سرانجام بعد از 14 ساعت به تهران برسید حالا نام راننده اتوبوس چیست؟

گربه به کدوم سمت میره??

نتیجه تصویری برای معما های هوش تصویری

حلاجی: یک پیرمرد و سه دخترش در یک روستای کوچک با هم زندگی می کردند، یک روز پیرمرد بیمار شد و مرگ به سراغش آمد، دختر بزرگ تر از مرگ درخواست کرد تا پدرش 2 سال دیگر هم زنده بماند و مرگ قبول کرد.

2 سال بعد مرگ دوباره به سراغ پیرمرد آمد و دختر وسطی از مرگ درخواست کرد تا اجازه دهد پدرش یکسال دیگر هم به زندگی خود ادامه دهد و مرگ هم موافقت کرد.

یک سال بعد مرگ بازگشت و دختر کوچک پیرمرد که شمعی روشن در دست داشت از مرگ خواست تا زمانیکه که این شمع می سوزد و آب می شود، پدرش هم به زندگی ادامه دهد و مرگ قبول کرد و دیگر هرگز بازنگشت.

اما این چطور امکان دارد، شما چه فکری می کنید؟

نتیجه تصویری برای عکس تفکر

حلاجی : پل بر روی یک نردبان 25 متری ایستاده بود، که ناگهان از روی آن به پایین پرت شد اما هیچ آسیبی ندید، چطور همچین چیزی امکان دارد؟ شما چه فکری می کنید؟

Ù†ØªÛŒØ¬Ù‡ تصویری برای عکس تفکر

حلاجی : شما 2 سطل آب با ارتفاع یکسان دارید، در داخل سطل اول دمای آب 25 درجه سانتیگراد و در سطل دوم دمای آب 25 درجه فارنهایت است. شما درون هر سطل یک سکه می اندازید، خب سکه در کدام سطل زودتر به ته آن می رسد؟

نتیجه تصویری برای عکس تفکر

حلاجی : 2 ماشین در خیابان هستند، ماشین آبی با سرعت 60 مایل در ساعت و ماشین قرمز 40 مایل در ساعت حرکت می کنند. هر دوی آنها همزمان شروع به حرکت می کنند و از کنار هم عبور می کنند، سوال اینکه چطور چنین چیزی ممکن است؟

نتیجه تصویری برای عکس تفکر

حلاجی : 2 دوست به نام های آن و مری برای پیاده روی به طبیعت رفته بودند که باران شدیدی باریدن گرفت، در همین هنگام آن ها یک کلبه دیدند و تصمیم گرفتند که در آن پناه بگیرند تا باران تمام شود. هنگامی که باران متوقف شد، آن ها گرسنه شده بودند و تصمیم گرفتند برای پیدا کردن میوه به جنگل بروند.

آن یک درخت سیب پیدا کرد ولی زمانی که یکی از سیب های آن را خورد به یک درخت تبدیل شد. نیم ساعت بعد مری به آنجا رسید و شنید که کسی می گوید : “دوست تو به یک درخت تبدیل شده و تو باید او را پیدا کنی اما فقط می توانی یک حدس بزنی که اگر اشتباده باشد، دوستت برای همیشه یک درخت می ماند.خب، مری چطور باید دوستش را بین درخت ها تشخیص دهد؟

محمد رحیم : ان چیست؟ که سخت یافت می شود در سنگ است هیچ وقت اسیب نمیبیند و فقط با خودش بریده می شود.

نتیجه تصویری برای عکس فکر

محمد رحیم : ان چیست که شیرین است ولی مزه ندارد سنگین است ولی وزن ندارد؟

نتیجه تصویری برای عکس فکر

محمد رحیم : ان چیست که به قدر یک گلابی است هم سرخ هست و سفید و سبز و ابی مه نیست ولی چو ماه
روشن بی جان بود و ستاندار جان محفوظ همیشه در حبابی است؟

محمد رحیم : زیر 2 ثانیه جواب داده شود

Related image

حلاجی : حضرت موسی از هر حیوان چند تا با خود به کشتی برد؟

محمد رحیم :  ان چیست که سخت است ولی سنگ نیست تخم می گذارد ولی مرغ نیست چهار پا دارد ولی سگ نیست ؟

محمد رحیم : زیر 7 ثانیه

Image result for ‫معما و چیستان‬‎

محمد رحیم : زیر 15 ثانیه

Image result for ‫معما و چیستان‬‎

محمد رحیم : زیر 2 دقیقه

15 ثانیه به این تصویر نگاه بکنید و بعد به اطراف خود بنگرید

Image result for ‫خطای دید‬‎

Image result for ‫معما و چیستان سخت‬‎

با ارائه پاسخ صحیح هر یک از معما های فوق به دانش آموزان « امین رضا حلاجی » و « محمد رحیم سنقر زاده » و بررسی موضوع از سوی مسئولین مدرسه ، جایزه خود را دریافت نمائید .